BIG BREAD KITCHEN AMERSFOORT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 387 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Bread Kitchen Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 19:37 Alles was super. Werd optijd gebracht en het eten was top. Bezorger was erg vriendelijk
8 feb 2024 om 19:59 Meer dan een uur wachten op een broodje hamburger en wat patat. Bedroevend. Vooral als er al een half uur in de app staat: we zijn er zo. En je op hete kolen zit omdat je dochter bijna op bed moet.
7 feb 2024 om 21:20 Patat en Shoarma waren wat aan de taaie kant. Ik had knoflooksaus ipv mayonaise gevraagd en heb dit niet gekregen. De bezorger was heel erg vriendelijk, die kan wat mij betreft zeker blijven!
2 feb 2024 om 8:26 Eten prima, bezorging duurde wel wat lang
24 jan 2024 om 19:54 Heerlijk gegeten
13 jan 2024 om 4:34 Zoals gewoonlijk prima eten. Bezorging kan sneller, maar was op afgesproken tijd.
11 jan 2024 om 21:45 Eten was goed, niet heel warm. Jammer dat bij de snacks je alleen een broodje kan selecteren en geen saus. Dus moet je bakjes saus bestellen die best prijzig zijn.
8 jan 2024 om 9:27 Eten prima
5 jan 2024 om 22:19 Heerlijke burgers, alleen hier wel 50 minuten op moeten wachten… was wel gelukkig nog warm
1 jan 2024 om 20:34 Eten was zo super warm echt top en zeer goede burgers ,Eten was netjes op tijd,Ga zo door kom zo zeker terug.
23 dec 2023 om 19:26 Weer heerlijk gegeten! Helemaal top!
20 dec 2023 om 22:31 Meerdere malen heb ik hier burgers besteld, dit zijn mogelijk de beste van Amersfoort, ik zou iedereen adviseren hier te bestellen. Iedere keer dat ik hier besteld heb, heb ik heerlijk gegeten.