BIG BREAD KITCHEN AMERSFOORT

BIG BREAD KITCHEN AMERSFOORT Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 273 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Big Bread Kitchen Amersfoort. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2022 om 21:58 Eten was heel goed, zelfs de 2 persoons frietzak was nog teveel met z'n 3en... Wat ik wel heel vervelend vind is dat de bezorgers NIET de fooi kruiden die je via deze app overmaakt! Schandalig vind ik dat.
10 jun 2022 om 21:40 Altijd goed eten en vriendelijk personeel
12 mei 2022 om 11:07 chicking burger en bamischijf smakeloos, duurde vrij lang maar wel veel patat en dat was oke. voor mij niet meer hier
27 apr 2022 om 19:41 Duurde even ,maar het eten was lekker en warm
23 apr 2022 om 22:18 Snel en netjes bezorgd was lekker!
1 apr 2022 om 21:17 Precies op tijd geleverd alleen alles was echt smaakloos
24 mrt 2022 om 20:43 Burger was prima!!! Patat zat op zijn zij in het cv tasje, dus satesaus zat overal in het zakje maar niet in het bakje en patat was verschrikkelijk zout helaas
11 mrt 2022 om 19:48 Het eten was goed alleen ruim anderhalf uur voordat het bezorgd werd Wel een vriendelijke bezorger
5 feb 2022 om 15:22 Meer dan 2 uur moeten wachten op ons eten, ik hoop dat dit echt verbeterd kan worden.
10 jan 2022 om 7:16 Exact op gewenste tijd op zondagavond! Super lekker weer en warm eten
7 jan 2022 om 23:30 Zoals altijd heerlijk, maar de bezorging duurt altijd wel erg lang, ik hoop dat jullie dat kunnen verbeteren.
12 dec 2021 om 9:36 Ruim 1,5 uur op ons eten moeten wachten. Erg jammer.